Erhvervslivet, især industrien, spiller en afgørende rolle, for den grønne omstilling og hastigheden hvorved denne sker. Selvom Danmark er et lille land på den internationale scene, spiller vi stadig en vigtig rolle i kampen mod globale klimaforandringer. Vi kan være med til at vise vejen – både gennem vores mål og handlinger.
Flowbatterier hjælper dig med begge. De er et konkret og effektivt værktøj til at opnå målbare resultater, både når det kommer til virksomhedens klima- og miljøforhold og sociale og ledelsesmæssige forhold.
Brug din energi klogt. Gem den til senere.
Systemet vi tilbyder kan bygges efter behov. Det vil sige, at batteriet kan bygges med stor tank (kWh) og lille motor (kW), eller stor motor og lille tank.
For at kunne tilpasse batteristørrelsen til Jeres forbrugsprofil, har vi et værktøj der ved hjælp af to datasæt kan bestemme den mest fornuftige sammensætning af motor og tank.
For at kunne lave denne beregning ønskes følgende informationer:
Du kan på Eloverblik.dk logge ind og få adgang til dine stam- og måledata. Her kan du som kunde få et samlet overblik over din el-produktion og -forbrug. Tilgå via: https://eloverblik.dk/welcome
Ønsker du at opsætte solceller i forbindelse med batteri kan du forespørge en samlet batteri- og solcelle simulering og dette skal blot oplyses i mailen med ovenstående informationer.
Flere industrier og virksomheder fokuserer på grønne tiltag og investeringer. Det giver så god mening - for hvis vi skal nå vores mål om at blive CO2-neutrale, skal vi også have virksomhederne i spil.
Den voksende interesse for bæredygtighed afspejler sig blandt andet i målet om at blive CO2-neutrale inden 2030 og her vil et batterisystem fra VisBlue hjælpe til at opnå forsyningssikkerhed, en grønnere profil og billigere driftsomkostninger.
Vores anvendelighed i industrien kan du læse nærmere om i vores case historier på denne side.
Energistyrelsen støtter gennemførelsen af grønne energiprojekter i private virksomheder som kan søge tilskud til næsten alle projekter, der sparer energi. Tilskuddet dækker op til 50% af omkostningerne, som kan hjælpe til modstandsdygtighed over for stigende energipriser og samtidig styrke konkurrenceevnen.
Læs nærmere om hvordan I kan søge dette tilskud via:
https://sparenergi.dk/erhverv/vaerktojer/tilskud
Udtræk kan hentes gennem dit elselskab. Har du adgang til din forbrugsprofil via app eller brugerlogin på deres hjemmeside, så kan du logge ind og finde dine forbrugsinformationer her. Det er at foretrække at datasættet bliver trukket ud i Excel.
Dit elforbrug er ikke jævnt fordelt henover et døgn, hvorfor vi efterspørger dit daglige elforbrug på timebasis.
Ydermere, er dit elforbrug ikke nødvendigvis konstant henover årets 12 måneder og derfor laver vi en beregning med data henover et helt år. Derved opnåes der et repræsentativt udsnit af dit forbrug og dette gør vores estimering af batteristørrelse mere fyldestgørende. Det er vigtigt for os at vide hvordan dit forbrug fordeler sig på timebasis henover et år, da dette skal bruges til at udmåle størrelsen af motoren på batteriet.
Denne information gælder kun for bygninger med vedvarende energikilder (eks. solceller og vindmøller). Det vil sige, at har din bygning ikke vedvarende energikilder, så anslås størrelsen på batteriet udelukkende ud fra dit elforbrug, da der ikke er en egenproduktion af strøm der skal aftages.
Spredningen af priserne for el om dagen og natten er stor, og derfor kan batteriet på rentabelt vis også bruges som lagerbank til strømmen fra elnettet.
Du kan se produktionen fra dine solceller på anlæggets inverter*. Dit elselskab kan som udgangspunkt ikke se, hvor meget strøm dine solceller har produceret.
*Også kaldet en vekselretter. Solceller producerer jævnstrøm som ikke kan anvendes direkte til elinstallationerne i bygningen. Men der bruger vi så en vekselretter til at omforme jævnstrømmen fra panelerne til vekselstrøm.